Binnenhuisadvies en styling voor een interieur in balans waar je over 10 jaar nog steeds van geniet, verrassend en uniek. Wil jij jouw persoonlijke smaak vertalen naar een stijlvolle inrichting?

Ik help je graag met een interieuradvies die bij jou past.

Wie ben ik

Ik ben Annette Kramer-de Weerd, binnenhuisadviseur en mede-eigenaresse van Grando Kramer Keukens en Bad Enschede.

In alle ontwerpen die ik maak houd ik er rekening mee dat je je helemaal thuis gaat voelen in je huis. Dit thuisgevoel is voor iedereen anders en kan qua interieur een zoektocht voor je zijn. Ik zorg ervoor dat de inrichting van je huis persoonlijkheid, balans en vooral heel veel woonplezier brengt. 

Binnenhuisadviseur Weerd Interieurontwerp
"Ik hou ervan iets moois neer te zetten, waar jij je als klant helemaal in herkent. Persoonlijk, stijlvol en spannend."
Annette

Werkwijze

Ik heb een transparante werkwijze om te komen tot een interieuradvies en neem jou als klant uiterst serieus. Je weet altijd waar je aan toe bent.

We doorlopen 6 stappen om uit te komen op het gewenste resultaat.  Ik ga echt tot het uiterste om jouw smaak te vertalen naar een concrete inrichting. 

Je kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten of ik stel een op maat gemaakte offerte samen.

Mijn bedrijf is gevestigd in Enschede. Woon je aan de andere kant van het land? Op basis van 30 cent per kilometer rijd ik naar je toe. Waar je ook woont.

Inspiratie

Inspiratie is belangrijk. Ik bezoek de toonaangevende interieurbeurzen, volg de trends online en ben altijd op de hoogte van nieuwe materialen en producten. Hieronder zie je een collectie foto’s die aansluiten bij mijn persoonlijke stijl van inrichten. 

Pure, eerlijke materialen en grote gebaren zorgen voor rust en ruimte in het interieur.

Download!

Bekijk wat ik allemaal als binnenhuisadviseur voor jou kan betekenen in dit inspirerende en compleet uitgewerkte ontwerp.

Complete uitwerking

Volg me op Instagram

[insta-gallery id="1"]

© Weerd binnenhuisadvies en styling • privacy & cookies