Afstandhouder

Afstandhouder

In een huis wordt geleefd, gewerkt, gekookt. Er worden goede gesprekken gevoerd en er is tijd voor elkaar. En ik wil je graag helpen de juiste sfeer hiervoor te creëren. Helemaal op maat voor jou, persoonlijk, stijlvol en spannend en net zo uniek als de bewoner – jij zelf.

De inrichting van een huis bepaalt de sfeer. Bepaalt hoe je je voelt zodra je binnenstapt. In deze drukke wereld vind ik het heel belangrijk dat je een rustpunt kunt vinden in je huis. Dat je thuiskomt en je kunt ontspannen en genieten.

Ik ben Annette Kramer-de Weerd en sinds 2006 heb ik een boeiende en omvangrijke carrière als interieurprofessional. Ik geef adviezen aan particulieren en kleine bedrijven. Ik geef daarnaast gastlessen aan de interieuropleiding van het ROC Hengelo.

Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam als ontwerper van keukens en badkamers in ons familiebedrijf. Hierbij krijg ik vaak vragen van klanten met betrekking tot inrichting, interieur en styling. Vanuit mijn passie voor pure materialen, kleuren en interieur ben ik in 2017 mijn eigen bedrijf gestart.

Mijn kracht en passie zitten in het creëren van sfeer en balans. Dat geldt voor een enkel interieurontwerp tot een complete verbouwing en van een huis. Ik heb een uitgebreid netwerk opgebouwd van specialisten waarmee ik de opdrachten perfect uit kan voeren.

— Waar ik ontzettend gelukkig van word is het gevoel dat ik krijg van mensen die blij zijn met hun droomhuis. Dat iemand zijn of haar huis binnenstapt en zich ook daadwerkelijk helemaal thuis voelt met alles wat het huis bevat. Jouw ingerichte huis wordt jouw fijnste plek op aarde. Dat gun ik iedereen.

Annette

Reviews