Over Annette en Weerd Binnenhuisadvies

"""Jouw ingerichte huis wordt de fijnste plek op aarde."

De inrichting van een huis bepaalt de sfeer. Bepaalt hoe je je voelt zodra je binnenstapt. In deze drukke wereld vind ik het heel belangrijk dat je een rustpunt kunt vinden in je huis. Dat je thuiskomt en je kunt ontspannen en genieten.

Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam als ontwerper van keukens en badkamers.  Hierbij krijg ik vaak vragen van klanten met betrekking tot inrichting, interieur en styling. Vanuit mijn passie voor pure materialen, kleuren en interieur geef ik dan ook graag advies voor een goede verbinding tussen alle woonruimtes in huis.

Omdat ik graag professioneel werk heb ik de opleiding tot interieurontwerper/stylist gevolgd aan de interieuracademie. Als echte ondernemer hoort hier na de afronding van de studie natuurlijk een bedrijf bij: Weerd Binnenhuisadvies. Een perfecte combinatie met het ontwerpen van keukens en badkamers.

Naast mijn jarenlange ervaring in het ontwerpen en een groot netwerk in aannemers, installateurs, tegelzetters, interieurbouwers en monteurs, heb ik een enorme ambitie om met de inrichting van jouw huis voor jou de fijnste plek op aarde te maken.

Weerd binnenhuisadviseur Enschede

Mijn missie

Waar ik ontzettend gelukkig van wordt is het gevoel dat ik krijg van mensen die blij zijn met hun droomhuis. Dat iemand zijn of haar huis binnenstapt en zich ook daadwerkelijk helemaal thuis voelt met alles wat het huis bevat. 
Jouw ingerichte huis wordt jouw fijnste plek op aarde. Dat gun ik iedereen. 

Wat anderen over mij zeggen

Volg me op Instagram

[insta-gallery id="1"]

© Weerd binnenhuisadvies en styling • privacy & cookies