Werkwijze en pakketten

"Ik neem jou als klant uiterst serieus. Je kan altijd een eerlijk advies van mij verwachten. Als iets niet goed genoeg is, gaat het niet door. "
Annette

Herken jij je in (één van de) onderstaande punten?

Droom jij van?

Een stijlvolle inrichting van je huis en een moeiteloos proces om hier te komen? Je kan al je wensen en ideeën toevertrouwen aan mij en ik zorg ervoor dat aan al die wensen wordt voldaan. Je wordt betrokken bij keuzes maar het kost je geen extra tijd. Je gaat wonen in een huis waar je je helemaal thuis voelt en je je herkent in het interieur. Jouw ingerichte huis wordt de fijnste plek op aarde.

Werkwijze

Stap 1. Kennismaken

Jij wilt meer weten over de mogelijkheden van een binnenhuisadviseur. In een eerste gesprek (vaak telefonisch) vertel ik je hier graag meer over zodat jij een goede keuze kan maken.

Stap 2. Persoonlijk gesprek

Als je besluit samen te willen werken kom ik voor een persoonlijk gesprek bij jou/jullie thuis. Ik kijk naar de ruimte, de indeling, de ligging van het huis en bespreek jouw/jullie persoonlijke wensen.

Stap 3. Ontwerp

Op basis van jouw/jullie input maak ik een ontwerp van de ruimte. Hierbij houd ik rekening met meubels en kleurgebruik. Afhankelijk van je behoefte maak ik een plattegrond of 3D impressie.

Stap 4. Uitwerking plan

het ontwerp is de basis. In dit plan werk ik alles tot in de detail uit.  Denk aan alle meubels, accessoires, kleuren en materialen (stoffen, vloer, deuren raambekleding, etc.)

Stap 5. Presentatie

In dit persoonlijke gesprek presenteer ik het antwoord op jouw/jullie vraag. Denk aan een kleurenplan, een uitgewerkt ontwerp, een interieurplan en alle bijbehorende materialen.

Stap 6. Uitvoering

Jij kan op basis van mijn oplevering alle meubels, materialen aanschaffen en het huis helemaal naar jouw smaak inrichten. Indien gewenst stel ik voor jou een shoppinglist samen.

"Ik ga tot het uiterste om voor jou het beste te bereiken. Elk huis en smaak is uniek en dat maakt mijn werk zo fascinerend."
Annette

Paketten en prijzen

Advies, ontwerp en styling op maat

In overleg maak ik een op maat gemaakte offerte waarin ik alle elementen en alle begeleiding apart specificeer. Hierbij kun je denken aan de begeleiding van het project richting aannemer, installateur, monteur, etc.

Heb je alleen behoefte aan mondeling advies? Op basis van €50,- per uur help ik je graag met al je vragen op weg.

Neem gerust contact met me op.

Twijfel je nog?

Bekijk wat ik allemaal als binnenhuisadviseur voor jou kan betekenen in dit inspirerende en compleet uitgewerkte ontwerp.

Complete uitwerking

Volg me op Instagram

[insta-gallery id="1"]

© Weerd binnenhuisadvies en styling • privacy & cookies