Interieuradvies op maat

Je huis stijlvol ingericht. Passend bij jou en jouw leven. Zo zou het moeten zijn. Maar wat als je jouw interieur graag wilt aanpakken, maar niet precies weet hoe? Dan is een binnenhuisadviseur dé persoon die je hierbij kan helpen met een interieuradvies op maat.

Interieuradvies voor een perfecte inrichting

Een huis is zoveel meer dan enkel de plek waar je woont. In een huis wordt geleefd. Er wordt gekookt, gelachen, gewerkt, gehuild en gevierd. De sfeer in huis moet kloppen. De juiste sfeer geeft je dat gevoel van thuiskomen, iedere keer dat je binnenstapt. Maar de juiste sfeer zorgt ook voor de nodige rust, brengt warmte en zorgt voor stijl. Die sfeer van een huis is net zo uniek als jij, de bewoner.

Wat doet een binnenhuisadviseur?

Een binnenhuisadviseur, ook wel interieurontwerper genoemd, helpt je bij het creëren van een thuis dat volledig aansluit op jou en je levensstijl. Op basis van jouw wensen en smaak maakt een binnenhuisadviseur een interieuradvies op maat. Voor die ene kamer die je al jaren wilt aanpakken of voor de nieuwe woning waar je binnenkort naartoe verhuist. Het is de binnenhuisadviseur die er voor zorgt dat jouw slaapkamer die oase van rust is waar je iedere avond met veel plezier je bed instapt.

Wat kost interieuradvies op maat?

Het is een van de meest gestelde vragen: wat kost interieuradvies? Helaas valt daar niet één duidelijk antwoord op te geven. Wat interieuradvies op maat kost is afhankelijk van jouw wensen, maar ook van de grootte van de ruimte(s). Er hangt natuurlijk een ander prijskaartje aan een advies voor die lieflijke serre, dan aan een compleet advies voor jouw gehele woning. Omdat ik graag helder ben over mijn tarieven kun je bij Weerd Binnenhuisadvies kiezen uit drie pakketten voor interieuradvies. Zo wil ik het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Weerd Binnenhuisadvies: interieuradvies op maat in Twente

Weerd Binnenhuisadvies helpt je graag met interieuradvies op maat. Jij legt al jouw wensen en ideeën bij mij op tafel, ik regel de rest. Ik betrek je bij het maken van keuzes, maar zonder dat dit je extra tijd kost. Met veel passie en enthousiasme help ik klanten in regio Enschede, Hengelo en Almelo. Ik neem mijn klanten serieus en werk in zes stappen naar een passend en eerlijk advies. Ben je benieuwd aan welke prachtige projecten ik de afgelopen jaren heb mogen werken? In mijn portfolio vind je een kleine impressie.

Weerd Binnenhuisadvies & Realisatie is hét adres voor interieuradvies in Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Hengelo, Borne, Almelo en omgeving.